Amaton Felger

Vi tilbyr nå kvalitetsfelger

AMATON er 100% dansk kvalitet, garanti og service. Samtlige AMATON hjul og deler har være gjennom en grundig testperiode. TEAM AMATON SPONZ tester og trykkprøve alle produkter før de kommer på markedet. Amaton har en struktureret prosess for test og evaluering som sikrer at alle produkter lever opp til deres høye kvalitetskrav. Amaton strekker seg etter at deres produkter skal tåle de hardeste belastninger.

Alle hjul er håndbygd på deres Service Center i Slagelse og blir stresstestet for at sikre den aller høyeste kvalitet før hjulet når kunden. Det betyr mye for Amaton at ditt hjulsett er personligt, derfor er alle hjul fra 01.01.2017 nummereret og leveres med en personlig hilsen fra medarbeideren bygd nettopp ditt hjul.

Amaton vet at kvaliteten på deres hjulsett er i topp, og derfor leverer vi 5 års garanti på hjulsettene. Garantien gjelder kun dersom produktet er vedlikeholdt hos autoriserte forhandler. 1. service er naturligvis gratis og skjer vanligvis etter 3 måneders bruk.

Skulle uhellet være ute, tilbyr AMATON crashreplacement.

Vi leverer Amatonfelger i følgende bredde:
27,5 tommers felger: 30 – 35 – 40 mm
29 tommers felger: 30 – 35 mm
26 tommers Fatbike: 100mm

Spennende ambassadører for Amaton!

I 2018 skal Lars Ragnar Manengen, Thomas Engelsgjerd, Hildegunn Gjertrud Hovdenak og Lars Granberg alle teste ut Amatonfelger.

De skal alle fire kjøre på AM-A modellen, og vi gleder oss til å følge de gjennom sesongen.

Kontakt oss

Send oss en kjapp melding - så kommer vi tilbake til deg!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search