NYHET!
Bli med på treningsreise med Lotte og Hanna til Mallorca!

Opplev en uke i fantastiske omgivelser i Palma med trening, moro, avslapning, nydelig mat og morsomme opplevelser.

19. - 26. oktober 2019

Dette er en treningsreise med mål om å ha det gøy!

Hanna og Lotte kommer til å sette opp en variert timeplan som blant annet inneholder treningsformer som løping, bootcamp, aerobic, sirkeltrening, bungee-training og yogainspirert trening. I tillegg kommer vi ikke unna signatur-øktene deres, #nerikjelleren, som er morsomme økter med varierte øvelser og høy intensitet. Utenom treningen kommer det til å være rom for fritid der du kan oppleve Palma, shoppe, eller bare ligge langflat på solsenga.

HVEM PASSER TUREN FOR?

Denne turen passer for alle, uavhengig av kjønn og alder - enten du er treningsglad eller ønsker å komme i gang. Opplegget kan tilpasses hver enkelt, og du velger selv om du vil delta på alle treningstimene eller ikke.

Kom tilbake til Norge full av endorfiner og med oppladede batterier!

 

PRIS: kr 8.990*:

 • 7 netter på et 4 stjernes hotell i første rekke med sjøutsikt
 • Frokost- og middagsbuffet hver dag
 • Trenings T-skjorte og shorts
 • Sykkeltur til Palma
 • Helaften med mat og drikke som avslutningsmiddag
 • Treningsprogrammet "Gjennomtrent 1" fra webcoaching.no
 • 1-2 treningsøkter hver dag
 • Velfylt goodiebag
 • To ulike foredrag i temaene: kosthold og styrketrening med Martin Norum.
  Bli kjent med Martin her: https://www.martinnorum.no/om-martin-norum/)

* Pris er per person i dobbeltrom. Enkeltrom tillegg kr 1.900,- (Obs! Utsikt mot fjellene). Depositum på kr 2.000,- faktureres ved påmelding. Ved endring av valutakurs på mer enn 3 % kan prisene endres.

NB! Dette er ikke inkludert i reisepakken:

 • Flybillett
 • Transport til og fra flyplassen (7 min i taxi). Taxi fra flyplassen til hotellet koster cirka 15 EURO.
 • Avgift (turistskatt). Betales ved innsjekk direkte til hotellet. Ca 1,5 Euro per dag.

HVOR SKAL VI BO?

Aparthotel Fontanellas Playa ligger i fantastiske omgivelser i førsterekke ved stranda. Hotellet er moderne, fresht og tilbyr nydelig buffet. Dette er noen av fasilitetene: Stort basseng, treningsrom, spaavdeling samt en fotballbane som egner seg perfekt til ulike treningstimer.

Få mer info om hotellet her:
https://www.aparthotelfontanellas.com/en/

TIMEPLAN

Timeplan for turen kommer fortløpende. Alle som melder seg på blir lagt til i en lukket Facebook-side der all relevant info om turen blir kommunisert.

DETTE ER LOTTE OG HANNA:

Lotte er utdannet ved Norges idrettshøgskole med bachelorgrad i kroppsøving og idrettsfag, veiledningspedagog og personlig trener. Hun startet tidlig å jobbe i treningsbransjen og har lang erfaring som gruppeinstruktør med kompetansekurs i flere konsepter. Til daglig jobber Lotte som idrettslærer og personlig trener over nettportalen webcoaching.no som hun også er medeier i. Hun driver sitt eget foretak der hun blir leid inn for å holde ulike workshops, kurs og gruppetimer både innland og utland. Lotte er en real energibunt og leverer alltid gruppetimer med høy faglig kvalitet og mye trøkk.

Hanna Sundquist er utdannet personlig trener og jobber som gruppeinstruktør på Myrens sportssenter i Oslo. På fulltid jobber hun som redaksjonssjef for Norges største treningsmagasin, Shape Up. Hun har lang erfaring med å arrangere treningseventer, og brenner for å spre treningsglede. Hanna elsker å trene andre, og er spesielt glad i intensive økter som er ferdig på et blunk!

Hanna og Lotte er to populære treningsprofiler i sosiale medier med høy interesse og lidenskap for trening. Sammen ønsker de å motivere og inspirere deg gjennom en ukes trening hvor fokuset ligger på mestring, glede, smilepuls og teambuilding.

Treningsturen arrangeres av SPREK FRITID i samarbeid med FUN BIKING

Påmeldingsskjema

Fyll ut skjema under for bestilling. Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Første delbetaling benyttes til depositum klær/hotell/mat og er ikke refunderbar. Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

PÅMELDINGEN ER AVSLUTTET!

Din påmelding er bindende. Første faktura må betales innen fristen, dersom det ikke betales til forfall kan Fun Biking gi plassen videre til evt andre som har bestilt. Restbeløp for turen blir sendt og forfaller ca. 5 uker før avreise. Dersom vi må sende betalingspåminnelse blir fakturaavgift pålydende 49 kr belastet.

 • Din påmelding er bindende

 • Avbestilling må gjøres skriftlig til kimstianolsen@gmail.com

 • Første innbetaling refunderes ikke. Dersom vi som arrangør avlyser turen av andre grunner enn Fource Majeur refunderes hele beløpet.

 • Ved avbestilling frem til 31 dager før avreise refunderes 100 % av restbeløpet(dvs hele beløpet minus depositum).

 • Fra 30 dager og frem til 15 dager før avreise refunderes 50 % av restbeløpet(ikke depositum)

 • Fra og med 14 dager og frem til avreisedag refunderes 0 % av restbeløpet(ikke depositum).

 • Ved all avbestilling kreves legeattest. Ved evt avbestilling anbefaler vi at du tar kontakt med din reiseforsikring.

  Gebyr ved endring:

  For eventuelle endringer tilkommer det ett gebyr på 100 kr. Endringer må meldes inn pr e-post.

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Anbefaler alle å ha med Europeisk Helsetrygdekort, dette bestiller du på: helsenorge.no. Ved evt sykdom ber vi om at dette meldes inn til oss. Eks hjertproblemer, sukkersyke osv. Dette for at vi da kan være forberedt på evt hendelser.

Alkohol er forbudt under treningsøktene.

Fun Biking er medlem av Reisegarantifondet. Dette gir deg som kunde best mulig beskyttelse.

OM SPREK FRITID:

Sprek Fritid er den nye treningssenterkjeden på Østlandet med sentre fra Drammen til Grenland. Kjeden er kjent for sine flotte moderne sentre drevet av lokalt kjente mennesker. Sprek Fritid skal være best på teknologi og «folka».

I samarbeid med Oslofjord arrangerer Sprek Fritid fra mai 2020 egen Convention for treningsinteresserte mennesker.

Sprek Fritid driver også med treningsreiser til Palma. Sesongen starter i februar og varer til godt ut i oktober. Sprek Fritid har egne reiser med fokus på sykkel, triatlon, rulleski, yoga og fitness. På disse reisene kan du kombinere trening med sosial hygge, opplevelser og god mat.

Spørsmål?

Kontakt SPREK FRITID ved Kim Stian Olsen
kimstianolsen@gmail.com

Kontakt oss

Send oss en kjapp melding - så kommer vi tilbake til deg!

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search